top of page
Blogbanner Wat er ook gebeurt, het antwoord is Liefde.jpg

Ik heb een droom...

Mijn droom is om een steentje bij te dragen aan het bouwen van een nieuwe wereld waar Liefde regeert en harten en geesten te openen met mijn werk. Ik heb aan den lijve ervaren wat de gevolgen zijn om te leven in een wereld waar angst, prestaties en overleven regeren.

 

Ik werd er ziek van en zit nu 7 jaar in de bijstand. Ik besefte dat er maar ;één weg uit is voor mij, en dat is mijn passie inzetten. In mijn zoektocht naar waarheid en expressie heb ik mijn droom om schrijfster te worden nooit losgelaten.

 

Na vele uitdagingen en wake-up calls in mijn leven, waaronder onverwachte zwangerschap en financiële worstelingen, heb ik besloten mijn passie serieus te nemen.

365 Dagen Liefde 2.0

Gedreven door mijn verlangen om liefde te laten groeien, in mij, anderen, ons leven en in de wereld heb ik al mijn avonturen, inzichten en diepste verlangens sinde de dag dat ik werd geboren verzameld. Hier en op mijn sociale media neem ik je mee op die reis.

Maar het is mijn allergrootste droom om financiele onafhankelijkheid te bereiken. Daarom nodig ik mensen uit mijn werk te steunen en deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemden, die samen streven naar groei, verbinding en verandering.

 

Voor enkele euro's per maand stuur ik je dagelijkse exlusieve content over de Kunst van Liefde 2.0, beleefd en geschreven door mezelf sinds de dag dat ik werd geboren. 

 

luit je aan bij mijn reis en laten we samen de wereld veranderen, één verhaal tegelijk." 

CTA: Ben je erbij?

'De twee belangrijkste dagen van je leven zijn de dag dat je wordt geboren,
en de dag waarop je ontdekt waarom.'
~Mark Twain

20140811_172644.JPG
Daphne 1982.jpg

Het verhaal achter mijn droom

Ontwaken uit een diepe slaap

Ik ben een dromer, een avonturier en een zoeker naar waarheid.


Sinds mijn kindertijd heb ik mijn pen gekoesterd als een instrument van expressie, en mijn dagboek als een schatkaart van mijn innerlijke wereld. Op mijn zevende schreef ik mijn eerste dagboek. Al gauw ontwaakte de droom om schrijfster te worden en mijn verhaal te delen met de wereld.

Maar mijn weg naar deze droom was bezaaid met uitdagingen. Twijfel, ontmoediging en zelfs periodes van diepe duisternis leken mijn weg te blokkeren.

 

Toch bleef ik luisteren naar de roep van mijn ziel, zelfs als ik verdwaald was. 


Elke wake-up call die ik kreeg, voelde als een blikseminslag die mij wakker schudde uit een diepe slaap. Deze cruciale momenten inspireerden mij om mijn eigen pad te volgen en herinnerden mij aan mijn ware bestemming. 

Van avontuur naar stabiliteit

​In 2013 kreeg mijn leven een onverwachte wending, toen ik ontdekte dat ik zwanger was. Ongepland. Plotseling stond ik voor de grootste uitdaging van mijn leven. Behalve mijn liefde en een rugzak met wat spullen had ik he-le-maal niets. Geen eigen woonruimte, geen geld, geen inkomen, geen baan, geen zekerheid.


Drie jaar eerder had ik de ratrace verruild voor een leven in vrijheid, en toen mijn reisgeld op was, had ik mijn nomadische leefstijl geldloos voortgezet. 


​Na de geboorte van mijn dochter besefte ik dat ik behoefte had aan een stabiele basis voor ons tweetjes, ook om mijn diepste verlangen te vervullen: mijn levenswerk schrijven. 

Schrijven voor vrijheid

Sinds 2016 werk ik iedere dag aan het bouwen van een eigen onderneming rondom  mijn verhalen, stap voor stap.  Ondanks alle uitdagingen die het creëren van stabiliteit met zich mee bracht, bleef ik vastberaden in de richting van mijn dromen wandelen, geleid door mijn innerlijke stem. 


Nu, na vele ups en downs, ben ik eindelijk klaar om naar buiten te treden, om mijn verhaal te vertellen, mijn stem te laten horen en anderen te inspireren met mijn woorden en energie.
 

Het geschenk van verhalen

Mijn verhalen zijn een bron van troost, inspiratie en verbinding. Ik hoop dat jij, de lezer, deel wilt uitmaken van deze reis. 

 

Een uitnodiging voor verdieping

Mijn levenswerk heeft ondertussen een extra dimensie gekregen. Het is namelijk mijn allergrootste droom om financiële onafhankelijkheid te bereiken, zodat ik mijn missie kan voortzetten en nog meer mensen kan inspireren.

Daarom nodig ik je uit om deel te worden van mijn community op Petje Af, waar je exclusieve content ontvangt en mijn werk steunt. 

Sluit je aan bij onze tribe van avonturiers, levenskunstenaars en wonderdoeners


Door een abonnement te nemen op mijn Petje Af, kun je niet alleen mijn werk steunen, maar ook deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemden.


Samen kunnen we het liefdesnetwerk op Aarde uitbreiden en versterken, en een bron van bemoediging, inspiratie en reflectie zijn voor elkaar.


Verander de wereld, één verhaal tegelijk!

Dus  lieve lezer, ik nodig je uit om mee te gaan op deze reis. Sluit je aan bij mijn gemeenschap, laat je inspireren door mijn en elkaars verhalen, en help mee om mijn droom waar te maken. Samen kunnen we de wereld veranderen!

dromeninuitvoering_hemelopaarde.jpg

Hier vertel ik je meer over De Droom

Waarachtige Verhaaltjes & Wondershots

Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.

Abonneer je op mijn gratis Genietmail
De Wonderlijke Weg

Dan neem ik je mee op mijn reis en mail ik je iedere maandag een klein maar wonderlijk waarachtig verhaaltje over de kunst van liefde, beleefd en geschreven  door mezelf. 

bottom of page